Regenboog-Pubquiz op 19 maart

zondag 19 maart 2023

Café Het Glas In Lood – Nieuwe Markt 4 te Deventer
Regenboogpubquiz van 15.00 tot 17.00 uur – Inloop vanaf 14.00 uur

Deelname gratisAanmelden vooraf verplicht (maximaal 40 deelnemers)

Op zondag 19 maart wordt een speciale Regenboog-Pubquiz georganiseerd bij Café Het Glas In Lood aan de Nieuwe Markt 4 in Deventer. Deze kleurrijke vragenmiddag is gebaseerd op de kleuren van de nieuwe Regenboogvlag. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht vanwege de beperkte plaatsen (maximaal 40 deelnemers). De pubquiz start om 15.00 uur en de inloop is vanaf 14.00 uur. Kom op tijd zodat we tijd hebben om de teams te vormen bij binnenkomst. De Regenboog-Pubquiz duurt tot ± 17.00 uur en in de tussentijd is er voldoende gelegenheid om een drankje te nemen bij de bar. Na afloop kan men gezellig naborrelen en is er ook de mogelijkheid om iets te eten te bestellen.

Tags: