Men Meet Men in april

vrijdag 14 april 2023

Kelder Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 14 april 2023 is er weer een bijeenkomst van Men Meet Men in de kelder van de Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer). Met onze eigen mensen achter de bar, bij de deur en rondlopend met de hapjes. Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis. De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

English translation:

Friday, April 14, 2023 there will be another meeting of Men Meet Men in the basement of the Freemasons Lodge (Rijkmanstraat 10 in Deventer). With our own people behind the bar, at the door and walking around with the snacks. From 8 p.m., gay and bisexual men from the age of 18 are welcome to chat or meet new faces until midnight. Entrance is free. The Men Meet Men working group looks forward to your arrival with enthusiasm!

Wil je meewerken als vrijwilliger (bardienst, deurdienst, hapjes voorbereiden); laat het dan weten aan mensclubmmm@cocdeventer.nl

De volgende bijeenkomst van Men Meet Men op vrijdag 12 mei vindt plaats in het keldercafé van de Loge (Rijkmanstraat 10 te Deventer)!

Tags: