Second Sunday - Wandeling Deventer-Olst

zondag 9 april 2023

Zondag 9 april 2023 (Tweede zondag van de maand) – Aanvang 11.30 uur
Startlocatie: NS-station Deventer (buiten aan de Centrumzijde)

Eindpunt: NS-station Olst

Op zondag 9 april wordt er een mooie wandeling gemaakt van Deventer naar Olst onder leiding van Wilma en Anka. Deze 16 km. lange wandeltocht voert langs bossen en uiterwaarden met uitzicht op de IJssel. Onderweg is er horeca in kasteel de Haere. In Olst eten we bij Bella Roma voor wie dat wil.

Graag aanmelden via lesbischactief2@hotmail.com uiterlijk op vrijdag 7 april 2023. De contactpersoon deze keer is Anka (via 06-18663983).

Onze vraag is wie wil er een wandeling organiseren, zodat de organisatie op meer vrouwen steunt. We plannen per maand zodat er in de loop van het jaar ook nog een wandeling ingebracht kan worden. Laat het weten, we wachten op nieuwe inbreng van vrouwenwandelingen! Mail via lesbischactief2@hotmail.com

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie over Second Sunday is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,