Sem Jansen – Who The F*** Is Britt?! (met afterparty)

zaterdag 1 april 2023

Holstohuus – Jan Schamhartstraat 5 te Olst
Zaterdag 1 april vanaf 20.30 uur – Tickets à € 15,00 via deze link

Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger: de unieke show “Who the F*ck is Britt?!” vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man.

Who the F*ck is Britt? is een puur en oprecht verhaal over verdriet, pijn, angst, hoop, bevestiging, ouder, liefde voor jezelf en liefde voor elkaar. Het verhaal wordt verteld door Sem, aan de hand van beelden die de afgelopen vier en een half jaar zijn gemaakt door de Transketeers en natuurlijk door de songs. Ook gaat Sem in duet met zijn vroegere zelf, die tijdens de voorstelling op het scherm aanwezig is.

Dit alles wordt live begeleid door de muzikanten van de Leif de Leeuw band. Zij laten zich van een hele andere kant laten zien, want qua genre is het echt Americana waarbij Leif de Leeuw pedal steel gitaar, mandoline en akoestische gitaren speelt, Tim Koning drums, Joram Bemelmans percussie, vibraphone en glockenspiel, Boris Oud bas en contrabas en Willem ’t Hart toetsen. 

Hoewel er over dit onderwerp al het één en ander in de media is, zoals het programma ‘Hij, Zij, Hen’, stopt het verhaal vaak wanneer de medische stappen klaar zijn, terwijl het volgens Sem pas dan allemaal begint. “Ik denk dat we met zo’n voorstelling mensen juist kunnen meenemen in die gevoelswereld, wat het inhoudt voor iemand persoonlijk,” aldus Sem.

Ga hier naar de homepage van Sem Jansen

Meer informatie over Holstohuus is te vinden via de website van Holstohuus

Tags: ,