Dragtalent gezocht voor LHBTI+

LHBTI+ Face It organiseert iedere laatste vrijdag van de maand een bijeenkomst waarbij iedereen die zich thuis voelt bij de LHBTI+doelgroep van harte welkom is. Regelmatig wordt dan een thema-activiteit of -feest gehouden. In het najaar van 2023 wil men graag een Travestie & Dragparty gaan houden. Iedereen die hier aan mee zou willen werken of een optreden wil verzorgen wordt van harte uitgenodigd om zich alvast te melden. Dit is mogelijk via mailadres: lhbtiplus_face-it@cocdeventer.nl

English translation:

LGBTI+ Face It organizes a meeting every last Friday of the month where everyone who feels at home with the LGBTI+ target group is welcome. A themed activity or party is then regularly held. In the autumn of 2023, they would like to hold a Travesty & Drag party. Anyone who would like to participate in this or give a performance is cordially invited to register in advance. This is possible via email address: lhbtiplus_face-it@cocdeventer.nl

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: