LHBTI+ Face It! - Thema Non-Binair

Etty Hillesum Centrum – Roggestraat 3 te Deventer – Entree gratis

Vrijdag 26 mei 2023 – Van 20.15 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Nieuwe mailadres: lhbtiplus_face-it@cocdeventer.nl

Op vrijdag 26 mei 2023 wordt een bijeenkomst van LHBTI+ Face It gehouden en deze keer is de locatie het Etty Hillesum Centrum (Roggestraat 3 te Deventer). Het thema van deze avond is ‘Non-Binair, waarbij een lezing wordt gegeven door een ervaringsdeskundige. Daarbij wordt uitgelegd hoe het is om als Non-binair persoon in het leven te staan. Na afloop is er ook gelegenheid om vragen te stellen over dit onderwerp. Door elkaars verschillen beter te leren kennen sta je als regenbooggemeenschap samen sterker. Natuurlijk wordt voor een ongedwongen en gemoedelijke sfeer gezorgd. De lezing start om 20.15 uur en de entree is gratis.

English translation:

A meeting of LGBTI + Face It will be held on Friday, May 26, 2023 and this time the location is the Etty Hillesum Center (Roggestraat 3 in Deventer). The theme of this evening is ‘Non-Binary’, where more information will be given and there will be an opportunity to ask questions about this subject. By getting to know each other’s differences better, we as a rainbow community are stronger together. Naturally, a casual and friendly atmosphere is ensured. The evening starts at 8 p.m. and admission is free.

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus_face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: