Men Meet Men in juni

Kelder Vrijmetselaars – Rijkmanstraat 10 te Deventer

Vrijdag 9 juni van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 9 juni is het weer Men Meet Men op de vertrouwde locatie in de kelder van de Vrijmetselaars aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om weer ouderwets tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis. De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

English translation:

Friday, June 9, 2023 there will be another meeting of Men Meet Men in the basement of the Freemasons Lodge (Rijkmanstraat 10 in Deventer). With our own people behind the bar, at the door and walking around with the snacks. From 8 p.m., gay and bisexual men from the age of 18 are welcome to chat or meet new faces until midnight. Entrance is free. The Men Meet Men working group looks forward to your arrival with enthusiasm!

Wil je in 2023 meewerken als vrijwilliger (bardienst, deurdienst, hapjes voorbereiden); laat het dan weten aan mensclubmmm@cocdeventer.nl

Tags: