ZondagMiddagSalon op 28 mei

zondag 28 mei 2023

Café De Herberg  – Polstraat 62 te Deventer – Entree vrij
Aanvang 16.00 uur – Zitgelegenheid zowel op begane grond als boven (vide) 

Het ZondagMiddagSalon van zondag 28 mei wordt weer gehouden bij Café De Herberg aan de Polstraat 62 te Deventer. Een prima plek om gezellig bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe gezichten te leren kennen. En dat alles in een gemoedelijke sfeer. Het Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur. Ook de entree blijft gratis!

English translation:

The ZondagAfdagSalon on Sunday 28 may will be held at a new location, namely Café De Herberg at Polstraat 62 in Deventer. But don’t let a new year and new place stop anyone from catching up with old acquaintances and getting to know new faces. And all that in a friendly atmosphere. The Salon starts at 4 p.m. and continues until 7 p.m. The entrance is also free!

Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer e.o., maar iedereen is van harte welkom. Gezellig bijkletsen met oude bekenden en nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. De entree is gratis.

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

De eerstvolgende MiddagSalon wordt gehouden op zondag 25 juni, eveneens in Café De Herberg.

Tags: ,