COC: voor een diverse en inclusieve samenleving

Het COC zet zich actief in voor een diverse en inclusieve samenleving. We verbinden de regenboogbeweging en komen op voor emancipatie, acceptatie en gelijke rechten voor lhbti+ personen. Al meer dan 75 jaar.

Zeven op de tien lhbti+ personen krijgen in hun leven te maken met fysiek of verbaal geweld om wie ze zijn. In meer dan zeventig landen zijn lhbti+ personen nog steeds strafbaar.

Tijd voor verandering dus. Het COC verbindt al 75 jaar de regenboogbeweging en komt op voor emancipatie, acceptatie en gelijke rechten voor lhbti+ personen. Natuurlijk hadden we liever gezegd dat we inmiddels niet meer nodig waren, maar samen met de gemeenschap en bondgenoten brengen we veel verandering teweeg. We zijn actief op tal van gebieden, met het accent op jongeren & onderwijs, jouw belangen, internationaal, cultuur & geloof, 50-plussers, beweging, queers van kleur, veiligheid, welzijn en werkvloer.

Blijf jij ook graag op de hoogte van alles waar COC Deventer e.o. aan werkt, of wil je zelf een steentje bijdragen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, of word lid!