Roze 50+ Apeldoorn - Bijeenkomst LHBTIQ

vrijdag 2 juni 2023

Ons Honk – Sperwerlaan 18 te Apeldoorn
Bijeenkomst van 14.00 tot 16.30 uur

Roze 50+ Apeldoorn organiseert iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 14.00 uur een LHBTIQ-bijeenkomst in Ons Honk in Apeldoorn, vaak met een thema en soms ingeleid met een korte film. We beginnen vaak met een rondje hoe het is en wie wil vertelt iets. Er worden eventuele nieuwsitems besproken. Alles wat aangedragen wordt door de mensen die Roze 50+ bezoeken komt op de agenda. Ook wordt af en toe samen gegeten.

Locatie:
Ons Honk – Sperwerlaan 18 – 7331 TX te Apeldoorn

Voor informatie kunt u terecht bij de organisatoren van deze middag via E-mail: roze50apeldoorn@gmail.com

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u daarvoor terecht op de algemene website van Roze 50plus

Tags: