Coming Out Dag voor nieuwe website

woensdag 11 oktober 2023

Woensdag 11 oktober – van 19.30 tot 22.00 uur

Parkcafé Mees (Vogeleiland) РStationsstraat 2 te Deventer

Op Coming Out Dag op woensdag 11 oktober wordt de nieuwe website van COC Deventer & Omstreken gelanceerd. Dit zal plaatsvinden in parkcafé Mees op het Vogeleiland (Stationsstraat 2 te Deventer) en de activiteit wordt gehouden van 19.30 tot 22.00 uur. De website wordt gemaakt met ondersteuning van mediabedrijf Thumbs Up en momenteel werkt men achter de schermen aan de nieuwe site. Deze zal dan meer in overeenstemming zijn met de uitstraling van de website van COC Nederland die eerder dit jaar werd gelanceerd.

Omdat deze nieuwe website op 11 oktober uit de kast komt, kan met recht gesproken worden van een Coming Out Dag.

Tags: