Jong & Out (t/m 18 jaar) - COC Zwolle

zaterdag 21 oktober 2023

De Enk – Enkstraat 67 in Zwolle
Geopend van 13.00 tot 17.00 uur

Elke derde zaterdag van de maand organiseert COC Zwolle een Jong&Out meeting, voor en door jongeren tot en met 18 jaar. De bijeenkomst is speciaal voor homo- bi- en transgenderjongeren tot en met 18 jaar en wordt begeleid door vrijwilligers van COC Zwolle.

Waarom Jong&Out?

Deze ontmoetingsmogelijkheden voor jongeren zijn volgens COC Zwolle heel belangrijk. Zo blijkt uit onderzoek dat jongeren op steeds jongere leeftijd voor hun geaardheid uitkomen, terwijl de omgeving daar vaak niet op ingesteld is. Met de Jong&Out Meetings wordt jongeren een begeleide plek geboden waar ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. De activiteiten worden door de jongeren zelf georganiseerd en sluiten aan bij wat zíj zelf leuk en belangrijk vinden.

Waar en wanneer?

De meeting vindt plaats bij De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle. Het café is geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang tot en met 18 jaar.

Meer informatie over Jong & Out is te vinden via de website van COC Zwolle.

Tags: ,