Groot Pride 055 feest in Apeldoorn

zaterdag 4 november 2023

Om te vieren dat Pride 055 officieel de status van stichting heeft verkregen staat er op zaterdag 4 november een groots feest gepland in het hart van Apeldoorn. Verdere details omtrent het evenement zullen binnenkort worden gecommuniceerd.

Doelstelling

Stichting Pride 055 streeft in de gemeente Apeldoorn naar het bevorderen van onderling contact, zichtbaarheid, (zelf)acceptatie, participatie, emancipatie en integratie van individuen die zich niet in het traditionele hetero- en/of binaire gendermodel vinden. De stichting heeft een brede scope en wil bijdragen aan een inclusieve samenleving, waarin diversiteit wordt gevierd.

Contact: Voor meer informatie en updates, bezoek de officiële Facebook en Instagram-pagina’s van Pride 055, of ga naar de site.

Tags: