Ouderen

ZondagMiddagSalon in oktober

Zondag 27 oktober van 16.00 tot 19.00 uur Café De Herberg – Polstraat 62 in Deventer Op zondag 27 oktober begint het nieuwe seizoen van de ZondagMiddagSalon, opnieuw bij Café De Herberg aan de Polstraat 62 te Deventer. Een prima plek om gezellig bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe gezichten te leren kennen. […] Lees verder »

ZondagMiddagSalon op 22 september

Zondag 22 september van 16.00 tot 19.00 uur Café De Herberg – Polstraat 62 in Deventer Op zondag 22 september begint het nieuwe seizoen van de ZondagMiddagSalon, opnieuw bij Café De Herberg aan de Polstraat 62 te Deventer. Een prima plek om gezellig bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe gezichten te leren kennen. […] Lees verder »

Anders Nog Iets – Projectplan Tweede Fase

Bekijk het Projectplan Tweede Fase via deze link (pdf-bestand)   Op 1 november 2023 werd de werkconferentie ‘Anders nog iets?’ over de inclusie van regenboogouderen georganiseerd. De periode daarna zijn deelnemers op de hoogte gehouden van de uitkomsten van de werkconferentie en van de vervolgstappen. Hierbij hoort ook het projectplan voor de tweede fase. In […] Lees verder »

Buitenexpositie Oud Roze in Lochem

Opening op vrijdag 7 juni om 17.00 uur – gratis toegang Buitenruimte Gemeentehuis Lochem – Hanzeweg 8 in Lochem Buitenexpositie Oud Roze is te zien t/m vrijdag 28 juni   In het kader van Achterhoek Pride wordt in Lochem de buitenexpositie OudRoze georganiseerd. Fotograaf Ernst Coppejans verbeeldt de persoonlijke, inspirerende en soms schokkende – maar […] Lees verder »

Roze 50+ Apeldoorn – Bijeenkomst LHBTIQ

Roze 50+ Apeldoorn organiseert iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 14.00 uur een LHBTIQ-bijeenkomst in Ons Honk in Apeldoorn, vaak met een thema en soms ingeleid met een korte film. We beginnen vaak met een rondje hoe het is en wie wil vertelt iets. Er worden eventuele nieuwsitems besproken. Alles wat aangedragen wordt door […] Lees verder »

ZondagMiddagSalon op 23 juni

Zondag 23 juni van 16.00 tot 19.00 uur Café De Herberg – Polstraat 62 in Deventer Op zondag 23 juni is er weer een ZondagMiddagSalon, opnieuw bij Café De Herberg aan de Polstraat 62 te Deventer. Een prima plek om gezellig bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe gezichten te leren kennen. En dat […] Lees verder »

ZondagMiddagSalon op 26 mei

Zondag 26 mei van 16.00 tot 19.00 uur Café De Herberg – Polstraat 62 in Deventer Op zondag 26 mei is er weer een ZondagMiddagSalon, opnieuw bij Café De Herberg aan de Polstraat 62 te Deventer. Een prima plek om gezellig bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe gezichten te leren kennen. En dat […] Lees verder »

Het Regenboog Danspaleis (Amsterdam)

Regenboog Danspaleis – Speciaal voor LHBTI+ senioren De missie van het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden. Vanuit de visie dat muziek een magisch middel is om mensen bij elkaar te brengen en ouderen in beweging te zetten, is de Danspaleisformule met meerdere aanvullende onderdelen ontwikkeld. Een dansfeest voor […] Lees verder »

Zondagmiddagsalon met Maxwell Street

Op zondag 24 maart 2024 is het ZondagMiddagSalon bij Café De Herberg aan de Polstraat 62 te Deventer. En deze middag zal de akoestische band Maxwell Street een optreden verzorgen. Een prima plek om gezellig bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe gezichten te leren kennen. En dat alles in een gemoedelijke sfeer. Het […] Lees verder »

Regenboogcafé voor 50plussers (Zwolle)

Elke eerste zondagmiddag van de maand: Regenboogcafé voor vijftig plussers in Wijkcentrum Bestevaer in Zwolle. Soms met een activiteit, soms gewoon in een ongedwongen sfeer met elkaar praten over van alles en nog wat. Dat is het Regenboogcafé van 14.30 tot 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Lees verder »

Geen Zondagmiddagsalon in december

Op zondag 24 december zal er geen ZondagMiddagSalon plaatsvinden! Als alternatief kan men 23 december naar de Muzikale Kerstbingo in Café De Herberg (Polstraat 62 te Deventer) of 31 december naar het LHBTI+ Oud&Nieuwfeest (Rijkmanstraat 10 te Deventer). Het eerstvolgende ZondagMiddagSalon is op zondag 28 januari 2024 bij Café De Herberg (Polstraat 62 in Deventer). Lees verder »

Geslaagde werkconferentie ‘Anders Nog Iets?’

Anders Nog Iets? Sfeerimpressie door Reindert Meutstege – Foto’s: Daan Obdeijn Fotografie Op woensdag 1 november 2023 werd de werkconferentie ‘Anders Nog Iets?’ namens COC Deventer en omstreken gehouden bij De Gasfabriek in Deventer. Met deze conferentie hoopte de organisatie een flinke eerste stap te zetten om de inclusie van regenboog-ouderen in de regio Deventer en […] Lees verder »

Conferentie ‘Anders Nog Iets?’ op 1 november

Woensdag 1 november 2023 – Start 13.30 uur (inloop 13.00 uur) Locatie: De Gasfabriek – Zutphenseweg 6b – 7418 AJ Deventer Aanmelden niet meer mogelijk – Deelnemerslijst is vol Bekijk hier de folder van ‘Anders Nog Iets?’ (PDF)   Werkconferentie ‘Anders nog iets?’ van het COC Deventer e.o. wordt op 1 november 2023 gehouden met betrekking tot de […] Lees verder »

Conferentie ‘Anders Nog Iets?’

Woensdag 1 november 2023 – Start 13.30 uur (inloop 13.00 uur) Locatie: De Gasfabriek – Zutphenseweg 6b – 7418 AJ Deventer Aanmelden niet meer mogelijk – Deelnemerslijst is vol Bekijk hier de folder van ‘Anders Nog Iets?’ (PDF)   Werkconferentie ‘Anders nog iets?’ van het COC Deventer e.o. wordt op 1 november 2023 gehouden met betrekking tot de […] Lees verder »

Pink Party in Apeldoorn

Pride 055 is een officiële stichting geworden en wordt natuurlijk gevierd. Op zaterdagavond 4 november wordt een Pink Party gehouden bij Café ’t Tuintje aan de Beekstraat 7 in Apeldoorn. Iedereen die zich thuis voelt bij de LHBTIQ+ gemeenschap is van harte welkom. Trek dus je roze kleren en feest mee! De Pink Party begint […] Lees verder »

Het verhaal van Ralph Kleinbussink; Ambassadeur Roze50+

Het verhaal van Ralph Kleinbussink; ambassadeur Roze50+ Onderstaand artikel is overgenomen van de website van Roze50+ Nederland Bron: Lisa Zwiers, coördinator Ouderennetwerk Drenthe/Overijssel, Platform Pouwer. Foto’s: Ralph Kleinbussink   “lk heb Ralph leren kennen als een open en vrolijke man, toen hij ongeveer een geleden tot het ouderennetwerk toetrad. Tijdens de kennismaking vertelde Ralph honderduit […] Lees verder »

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid