Voor vrouwen zijn er twee werkgroepen binnen COC Deventer actief: de IJssel Dykes en de Ladies Lounge. De IJssel Dykes organiseren wekelijks op donderdagavond een sportavond voor vrouwen. De Ladies Lounge vindt plaats wanneer er een vijfde zondagmiddag in de maand is (dus zo’n vier keer per jaar).

Op zaterdag 10, zondag 11, zaterdag 17 en zondag 18 november wordt door theatergroep ‘Vrouwen van Bet’ de voorstelling ‘Dit Gaat Mij Aan’ gespeeld. Meer info over locaties en kaartverkoop via deze link.

Verder wordt in de regio iedere tweede zondag van de maand een wandeling voor vrouwen georganiseerd door Second Sunday. Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Komende wandelingen van Second Sunday:
Zondag 11 november: Wandeling Vorden
Zondag 9 december: Wandeling van Winterswijk naar Lievelde

IJssel Dykes

IJssel Dykes Deventer; sporten met vrouwen

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt. Je hoeft echt geen topsporter te zijn. Plezier en sportiviteit staan voorop: lekker in beweging zijn, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training.

Ladies Lounge

Speciaal Middagcafé voor en door vrouwen

Iedere maand wanneer er een vijfde zondag is wordt op die dag de Ladies Lounge georganiseerd. Dit houdt in dat er ieder kwartaal wel zo’n speciale vrouwenmiddag gehouden wordt. Vaak is er een optreden of een bijzondere activiteit, waardoor de entreeprijs per middag kan variëren. Maar altijd wordt er gezorgd voor een uitgelaten sfeer en lekkere hapjes. Locatie is meestal de Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer), tenzij anders aangegeven. Dus noteer de data alvast in je agenda! Ladies Lounge; voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak. Vanaf 16.00 uur ben je welkom.

Data in 2019/2020:

29 september (Herfst-editie)
23 november (Speciale zaterdag-editie)

29 maart (Lente-editie)
31 mei (Zomer-editie)