Cultuur

Boek – Kunst – Film – Theater

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom!! Stuur een mailtje naar cultuur@cocdeventer.nl.

De werkgroep Cultuur (voormalige werkgroep Boek & Film) houdt zich bezig met het organiseren van allerlei zaken op gebied van LHBTI-cultuur (bijv. lezingen, bijeenkomsten, exposities). Hiermee wordt samengewerkt met andere organisaties in het werkgebied van COC Deventer e.o.

In de nieuwe Bibliotheek Deventer (Stromarkt 18 in Deventer) zijn op kleurcode veel boeken en DVD’s met een LHBTI-onderwerp te vinden. Dit is een vervolg op de Roze Kast welke in de oude bibliotheek te vinden was.

De werkgroep houdt zich bezig met de maandelijkse filmmiddag in de Bibliotheek Centrum Deventer op de eerste zondag van de maand van 14.30 tot 17.00 uur, zoeken naar leuke nieuwe films op dvd voor die middag, het zoeken naar nieuwe boeken met een roze thema voor de bibliotheek.
Ook houden we ons bezig met deelname aan de Deventer Boekenweek en de Kinderboekenweek met het zoeken en boeken van LHBTI schrijvers.
Daarnaast organiseren we lezingen i.s.m. onze partner De Bibliotheek Centrum Deventer en assisteren we de andere werkgroepen daar waar nodig is.

Stuur voor informatie of suggesties een mailtje naar cultuur@cocdeventer.nl.

Zie ook Bibliotheek Centrum Deventer en de agenda.