Momenteel worden er weer activiteiten voor jongeren tot en met 18 jaar binnen de regio van COC Deventer e.o. georganiseerd. Via jongenout@cocdeventer.nl kun je je vragen stellen of je eventueel aanmelden om mee te denken en te doen.

English translation:

Currently, activities for young people up to and including 18 years are being organized again within the region of COC Deventer e.o. organized. You can ask your questions or possibly sign up to think along and do it via jongenout@cocdeventer.nl 

In Zutphen is er maandelijks op de tweede woensdag Your Pride voor jongeren van 13 t/m 23 jaar. Elke maand organiseren we een toffe avond bij WALHALLAb, van 18.30 uur tot 21.00 uur. Iedereen is welkom om deze avonden te bezoeken! Hier zul je andere jongeren ontmoeten die net zoals jij met vraagstukken over gender en/of seksuele identiteit zitten. Ook is er de ruimte om hierover met elkaar te praten. Dit geldt niet alleen voor de avonden, je mag het Your Pride team ook altijd vragen stellen via mail of social media.

Wil je meer weten of graag bij ons in de groepsapp*?

Mail dan naar yourpride@walhallab.nl of stuur een berichtje via onze social media!

Binnenkort wordt in Jongerencentrum Walhalla –(Achter de Muren Zandpoort te Deventer) een bijeenkomst van Jong&Out Deventer gehouden. Aanmelden, vragen of meer info; neem dan contact op met jongenout@cocdeventer.nl

Jong&Out is de community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en gender-identiteit ook is. Meer informatie en aanmelden via de landelijke website.

Drempelvrees?

Bel voor een afspraak. Dan kan iemand met je meegaan of je opvangen bij de deur.

Kom bij de werkgroep

Ontmoet je graag nieuwe mensen? Wil je je ervaringen delen?  En ben je niet ouder dan 18 jaar? Doe dan ervaring op bij Jong & Out. Het organiseren van  activiteiten voor jongeren is leuk en verrijkend en de ervaring neem je mee in je reguliere werk.

Ga naar de App van Jong&Out

Jong&Out is dé community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Jong&Out is er speciaal voor en door jongeren tot en met 18 jaar oud. Je kan op de hoogte blijven van wat je vrienden doen, nieuwe jongeren ontmoeten, met elkaar chatten en nog veel meer! Je hoeft je nieuwe vrienden niet alleen online te spreken, ontmoet elkaar op een Jong&Out meeting bij jou in de buurt! Ga ook naar de App van Jong&Out!!