Ieder die zich thuis voelt bij de LHBTI+ doelgroep van harte welkom – Entree gratis!

Laatste vrijdag van de maand bij Café Sam – Brink 64a te Deventer (voormalig COC-café Face It)

Contact via mail: lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl

Op verzoek van de bezoekers van de voormalige werkgroep LHBTI+ Voorstad Deventer wordt vanaf september 2022 de nieuwe naam LHBTI+ Face-It aangehouden. Ook de locatie en de maandelijkse ontmoetingsdag zullen veranderen, namelijk de laatste vrijdag van de maand bij Café Sam (Brink 64a te Deventer). Op vrijdag 30 september wordt de eerste bijeenkomst van LHBTI+ Face-It georganiseerd. Op deze open ontmoetingsavond is iedereen welkom die zich thuis voelt bij de LHBTI+ doelgroep. De bijeenkomst wordt dus in het nieuwe seizoen maandelijks gehouden op de laatste vrijdagavond vanaf 19.00 uur. Locatie is Café Sam aan de Brink 64a te Deventer en de toegang is gratis.

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.