Momenteel is er binnen COC Deventer e.o. een beginnende werkgroep actief voor transgenders. Deze Transgendergroep Deventer hoopt vanaf het nieuwe seizoen 2022-2023 regelmatig een bijeenkomst in Deventer te kunnen organiseren. 

Meer informatie over de Transgendergroep is op hun Facebook-pagina te vinden. Hier en op deze website zullen regelmatig nieuwe berichten worden geplaatst, dus houdt website, nieuwsbrief en facebook in de gaten! Voor vragen of informatie kun je terecht via mailadres transgender@cocdeventer.nl

Ook hoopt men in het nieuwe seizoen 2022-2023 in Deventer een Transgenderdag mogelijk te maken; ook hierover binnenkort meer!

 

 

 

 

Hieronder is een overzicht gegeven van speciale bijeenkomsten die plaatsvinden in de regio (klik op de naam van de activiteit voor meer informatie).

Club T (COC Zwolle)
Club-T is voor transmannen en transvrouwen. Maar ook voor crossdressers, genderqueers en voor mensen die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit. Kortom, voor iedereen die zich om welke reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Transgendergroep Nijmegen
De transgendergroep Nijmegen is een gezellige en diverse groep voor transgenders, transmannen, transvrouwen, travestieten, genderqueers, en iedereen die zich om wat voor reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Transgendercafé (COC Twente-Achterhoek)
COC Twente-Achterhoek organiseert in samenwerking met Transvisie elke twee maanden een Transgendercafé in café Stonewall in Enschede. Alle transgenders, maar ook mensen die twijfelen over hun gender zijn van harte welkom!