• Evenementen

Programma Zutphen Pride is bekend!

  • 8 mei 2024

Activiteiten rondom Zutphen Pride

Zaterdag 1 juni van 12.00 tot 17.00 uur

Bibliotheek Zutphen – Broederenkerkplein 2 in Zutphen

RAMEN VERSIEREN

Om de zichtbaarheid van de Zutphen Pride te vergroten nodigen wij iedereen die hieraan wil bijdragen uit om raamtekeningen te maken in de binnenstad (dit zal worden begeleid door een illustrator). Materialen zijn aanwezig, dus je hoeft niets zelf mee te nemen. Let op! Bij deze activiteit is er een maximum aantal deelnemers van 20 personen. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

Dinsdag 4 juni van 11.00 tot 17.00 uur

Musea Zutphen – ’s Gravenhof 4 in Zutphen

BANNERS MAKEN VOOR DE PRIDE WALK

Ben jij ook van plan om deel te nemen aan de Pride Walk in Zutphen op 8 juni en vind je het belangrijk dat jouw boodschap aan de maatschappij goed zichtbaar is? Dan nodigen we je van harte uit om je eigen banner te komen maken in Musea Zutphen! Materialen zoals verf en karton zijn aanwezig, dus je hoeft zelf niets mee te nemen.

vrijdag 7 juni, zaterdag 8 juni en zondag 9 juni (tijdstip volgt)

Dat Bolwerck – Zaadmarkt 112 in Zutphen

QUEERTOPIA

In deze immersieve theatrale ervaring word je meegenomen in een uitvergroting van het publieke debat rondom liefde en seksualiteit: de LGBTQ+ lobby viert hoogtijdagen en hun propaganda is tot in de haarvaten van de maatschappij doorgedrongen. De beweging introduceert een nieuwe conversie methode. Jij hebt nu de mogelijkheid jezelf opnieuw te ontdekken en betreedt als deelnemer één van de conversie machines. Met dit project breken de makers Luit Bakker en Bart van de Woestijne het gesprek over emancipatie open.

Let op: in verband met beperkte capaciteit is reserveren noodzakelijk. Binnenkort vind je hier een link om te kunnen reserveren.

zaterdag 8 juni – Start om 11.00 uur

Filmtheater Luxor – Houtmarkt 64 in Zutphen

DOCUMENTAIRE: WAVES OF BURLESQUE

In de wereld van burlesque ontdekken we wat het betekent om jezelf te uiten zonder schaamte. Er rust een taboe op seksuele zelfexpressie, zowel in onszelf als in de samenleving. En wanneer je deze onzichtbare grens overschrijdt, zijn er consequenties.

zaterdag 8 juni – Start om 13.00 uur

Filmtheater Luxor – Houtmarkt 64 in Zutphen

FILM: STAGE MOTHER

De conservatieve Maybelline, een huisvrouw van middelbare leeftijd en koordirigent van de kerk op het platteland van Texas, verliest haar enige zoon Rickey door een overdosis en erft zijn dragbar in San Francisco.

zaterdag 8 juni – Start om 14.00 uur

Martinuskerk – Kerkplein 1 in Warnsveld

PRIDE KERKDIENST

In de Martinuskerk te Warnsveld wordt een speciale Pride Kerkdienst gehouden. Na afloop van de dienst lopen geïnteresseerden richting het centrum van Zutphen om vervolgens aan te sluiten bij de Pride Walk.

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid