Boek

Gay Leesclub opstarten in Deventer

De Gay Leesclub in Arnhem gaat beginnen, maar er is nu ook een initiatief om in Deventer en Omstreken een Gay Leesclub op te starten. Dus wie interesse heeft om samen met anderen mooie Gay-boeken te bespreken kan zich aanmelden via deze link (mailadres). Want wat is er fijner om je in de komende lange […] Lees verder »

Roze verhalencafé in Bibliotheek Deventer verplaatst naar 2024

Het Roze Verhalencafé in Bibliotheek Deventer dat op vrijdag 8 december (Paarse Vrijdag) zou worden gehouden gaat niet door. Er wordt een nieuwe datum gepland, ergens in 2024. Dat wordt dan ook op deze website bekend gemaakt! Maar mensen die een speciaal verhaal willen vertellen met een roze tintje mogen zich wel alvast aanmelden. Zodra […] Lees verder »

Gay Leesclub gestart in Arnhem

In Arnhem is sinds kort een Gay Leesclub gestart. Het is na Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam de vijfde Gay Leesclub in Nederland. Wie deel wil nemen om samen met anderen mooie Gay-boeken te bespreken kan zich aanmelden via deze website (Instagram) of via deze link (mailadres). Lees verder »

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid