Cabarette

Cabarettip – Gavin Reijnders met Glittermoe

Op zaterdag 13 januari 2024 wordt in Theater MIMIK (Achter de Muren Vispoort 8-10 in Deventer een bijzondere cabaretvoorstelling gegeven. De voorstelling begint om 20.00 uur en de entreeprijs is € 19,00. Meer informatie via de website van MIMIK . Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die […] Lees verder »

Cabarettip – Kim Schuddeboom

Op vrijdag 2 februari 2024 wordt in Theater MIMIK (Achter de Muren Vispoort 8-10 in Deventer) een bijzondere cabaretvoorstelling gegeven. De voorstelling begint om 20.00 uur en de entreeprijs is € 20,50. Meer informatie via de website van MIMIK . ‘Ongeschreven’ is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, een stand-up show pur sang, live, rauw […] Lees verder »

Met korting naar MIMIK op 24 november!

COC-leden en bezoekers van deze website kunnen met de kortingscode ‘MIMIKXCOC‘ voor € 15,00 per persoon naar een voorstelling van MIMIK, inclusief drankje na afloop! De voorstelling waarvoor deze kortingscode geldt is de theatervoorstelling Orlando (24 november). De code kan op de website van MIMIK worden ingevuld tijdens het bestellen van kaarten. De normale toegangsprijs […] Lees verder »

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid