Zutphen

Ook in Zutphen is COC Deventer e.o. bezig om in samenwerking met de gemeente Zutphen LHBTI-beleid uit te zetten. Zutphen is sinds 2018 regenbooggemeente en heeft diversiteit hoog in het vaandel staan. In 2022 tekenden alle politieke partijen het Regenboog Stembusakkoord, waarmee ook voor de komende raadsperiode een actief LHBTI-beleid wordt voortgezet. Ook worden, met hulp van andere instanties en organisaties, LHBTI-activiteiten in Zutphen georganiseerd.

 

 

Zutphen Pride 2024

Men is in volle voorbereiding voor de tweede Zutphen Pride in 2024. Datum is zaterdag 8 juni en als  activiteiten staan de Pride Walk en het Pride Festival op het programma. Ook is er ruimte voor Films, Discussie, Expositie en de Pride Kerkdienst.  Zodra er meer informatie is wordt dat natuurlijk overgenomen op de website van COC Deventer & omstreken.

Zutphen Pride heeft ook een eigen website en is te volgen op Facebook en Instagram!

Roze Salon Zutphen

Vanaf zondag 5 mei 2024 wordt iedere eerste zondag van de maand een Roze Salon in Zutphen gehouden. We nodigen je van harte uit om op zondag 5 mei 2024 van 15:00-18:00 bij de opening en dus de eerste bijeenkomst van de Roze Salon aanwezig te zijn. De bijeenkomst zal plaatsvinden in ’t Pakhuys – Berkelkade 15a. Deze ruimte is besloten en dus enkel voor deelnemers van de Roze Salon toegankelijk. Na deze bijeenkomst zal de Roze Salon telkens op de eerste zondag van de maand plaatsvinden. Contact via rozesalonzutphen@gmail.com

Eerstvolgende data Roze Salon Zutphen:

Zondag 5 mei – Zondag 2 juni

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid