Geluidsproblematiek blijkt uitdaging voor de creatieve geest

Open Dag

Om nieuwe bezoekers kennis te laten nemen met het COC en om alle werkgroepen de gelegenheid te geven zichzelf te presenteren werd ook bijna ieder jaar een Open Dag georganiseerd. In 2003 werd bijzonder groot uitgepakt door de Open Dag te koppelen aan een groot eindejaarsfeest (dankzij opnieuw één van die gemeentelijke ontheffingen). Om alle doelgroepen erbij te betrekken kreeg dit feest de naam ‘All-Generations-Party’ en opnieuw werd het hele COC-pand gebruikt.

Anekdote: All Generations Party

De ‘All-Generations-Party ‘ die op zaterdag 27 december gehouden werd mag erg succesvol en zelfs spetterend genoemd worden. De opgezette formule om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken blijkt te werken en daarom wordt deze formule begin september 2004 opnieuw uit de kast gehaald. In die maand zijn er namelijk weer veel nieuwe studenten in Deventer en dan is het goed om het COC met de combinatie Open Huis/ Feest eens flink op de kaart te zetten.
De hoofdact van de ‘All-Generations-Party’ van afgelopen december was de zanger Edwin (uit Boyband Velvet), die met een dynamisch optreden menigeen aan het swingen kreeg. Vanuit eigengelederen waren er ‘The Vogue Girls’ die in prachtige kledij een perfecte act wisten te presenteren. De rest van de avond was voor DJ-Leo, die de vele bezoekers tot de late uurtjes liet swingen.
Bij het Open Huis, dat in de middag voorafgaand aan de ‘All-Generations-Party’ plaatsvond, waren helaas niet veel echt nieuwe bezoekers te vinden. Maar toch mag ook hier van een sfeervolle en goedbezochte middag gesproken worden. De informatiemarkt werd redelijk bekeken en de Mini-boekenmarkt deed ook goede zaken, maar de grote knaller was de actie ‘Knippen voor Aids’. De twee aanwezige kappers hadden het behoorlijk druk en waren voortdurend bezig om nieuwe coupes te creëren. Samen met collecte tijdens de actieweek ‘Take Care-Living PositHiv’, die rond Wereld-Aidsdag (1 december) gehouden werd, brachten alle activiteiten voor het Aids-fonds een lieve som om. Het bedrag is door het COC verhoogd, zodat in totaal € 1000,00 voor de strijd tegen Aids is opgehaald.

(Uit nieuwsbrief ‘COC-compact’ – februari 2004)

Deze nieuw impulsen waren allemaal mogelijk dankzij de komst van een nieuwe enthousiaste generatie COC-vrijwilligers. Maar het was duidelijk dat dit enthousiasme alleen het COC in Deventer niet veel verder zou helpen. Daarom was het een hele geruststelling dat begin 2004 het gebouwencomplex, waar het COC onderdeel van uitmaakte, door eigenaar Karel Lassche verkocht werd aan dhr. Oudemans. Na jarenlange stilstand werd er eindelijk vaart gemaakt met het plannen van de grote verbouwing, dat een groot deel van 2005 in beslag zou nemen.

 
Themafeesten: Valentijn’s Party in 2003 – Discofeest in 2002 

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid