Woensdag 8 februari 2023 van 18.30 tot 21.00 uur

Walhallab – Waterstraat 33 te Zutphen

Met Your Pride streven wij ernaar om een veilige, verbindende, creatieve en natuurlijk ook leuke plek te zijn voor iedereen van 13 t/m 23 jaar. Ben je er al helemaal uit wat je gender en/of seksuele identiteit is of ben je dit nog aan het onderzoeken? Dan is dit de plek voor jou!

English translation:

With Your Pride Zutphen we want to have a safe, connecting and fun place for everyone aged 13 to 23 who is even a little or very curious about the different sexualities and/or genders and what that actually means. We organize a WALHALLAb meeting every second Wednesday of the month from 6.30 pm to 9.00 pm.

Elke maand organiseren we een toffe avond bij WALHALLAb, van 18.30 uur tot 21.00 uur. Iedereen is welkom om deze avonden te bezoeken! Hier zul je andere jongeren ontmoeten die net zoals jij met vraagstukken over gender en/of seksuele identiteit zitten. Ook is er de ruimte om hierover met elkaar te praten. Dit geldt niet alleen voor de avonden, je mag het Your Pride team ook altijd vragen stellen via mail of social media. 

We organiseren op woensdag 8 februari opnieuw een thema-avond bij WALHALLAb van 18,30 tot 21.00 uur. We zijn heel blij dat WALHALLAb ons die mogelijkheid geeft en zullen vanaf nu iedere tweede woensdag van de maand een thema-avond organiseren.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al wel bekend bent met jouw identiteit. Voor iedereen genoeg reden om te komen. Niet alleen krijg je een kans om andere mensen te ontmoeten die deels in dezelfde situatie zitten, maar ook zijn wij een veilige plek waar je jezelf kan zijn. Wie wil dat nou niet?!  

Meer weten? Mail naar yourpride@walhallab.nl

Ben je al helemaal enthousiast en wil je ook graag komen? Meld je dan aan via het formulier! See you soon! 

Lees meer over de totstandkoming van Your Pride Zutphen.

Tags:

Kelder Vrijmetselaars – Rijkmanstraat 10 te Deventer

Vrijdag 10 februari van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 10 februari is het weer Men Meet Men op de vertrouwde locatie in de kelder van de Vrijmetselaars aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om weer ouderwets tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis. De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

English translation:

Friday, February 10, 2023 there will be another meeting of Men Meet Men in the basement of the Freemasons Lodge (Rijkmanstraat 10 in Deventer). With our own people behind the bar, at the door and walking around with the snacks. From 8 p.m., gay and bisexual men from the age of 18 are welcome to chat or meet new faces until midnight. Entrance is free. The Men Meet Men working group looks forward to your arrival with enthusiasm!

Wil je in 2023 meewerken als vrijwilliger (bardienst, deurdienst, hapjes voorbereiden); laat het dan weten aan mensclubmmm@cocdeventer.nl

Tags:

Café De Hip (kelder) – Brink 21 te Deventer
Ladies Lounge van 16.00 tot 20.00 uur – Entree € 5,00

Op 19 februari wordt weer Ladies Lounge georganiseerd in de kelder van Café De Hip aan de Brink 21 in Deventer. DJ Lizzy zal zorgen voor de muziek, dus er kan gedanst worden! Natuurlijk is deze vrouwenbijeenkomst op de zondagmiddag net als voorheen: een leuk middagcafé waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen.

Neem je vriendinnen mee. Voor een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de Ladies Lounge gaat door tot 20.00 uur. Entree voor deze Ladies Lounge is € 5,00.

Meer informatie via ladieslounge@cocdeventer.nl .

Tags: ,

Zondag 19 februari 2023 – Landgoed Nijendal en Hanzebos bij Olst

Startlocatie: Erve Zoogenbrink (Molenweg 3 te Olst)

Starttijd: 10.30 uur – Gratis parkeren

Op zondag 19 februari wordt een mooie Winter(tijd)Wandeling georganiseerd voor vrouwen bij Olst. Verzamel- en startpunt is Erve Zoogenbrink aan de Molenweg 3 te Olst. De wandeling voert over het landgoed Nijendal en het Hanzebos; een zeer afwisselend landschap met bos en oude akkers. De wandeling begint om 10.30 uur en duurt zo’n drie uur. Dus degene die later die middag nog naar de Ladies Lounge wil gaan is zeker voor 16.00 uur in Deventer. Er is horeca onderweg bij Eetcafé Ruimzicht. Tip: waterdicht schoeisel!

Mocht je belangstelling hebben om deel te nemen aan deze wandeling dan kun je je alvast aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl. Deze wandeling komt in plaats van de vaste wandelavonden op de donderdagavond; deze komen te vervallen van november 2022 t/m maart 2023.

Bereikbaarheid

Erve Zoogenbrink is het voormalige informatiecentrum van Staatsbosbeheer en is gevestigd in een oude boerderij. Het is gesitueerd tussen Boskamp en Eikelhof in Olst. Je kunt er met de auto komen en parkeren op de parkeerplaats. Op de fiets naar de Zoogenbrink is vanzelfsprekend ook geen probleem.

Tijdens de winter(tijd)periode zijn de mogelijkheden voor een afwisselend aanbod voor wandelroutes op de donderdagavond erg minimaal. Dit zorgt ervoor dat de uitdaging afneemt en daarom is er gezocht naar een alternatief. Dit winterseizoen is er gekozen voor een andere opzet van de wandelgroep en dat betekent dat er in de maanden november t/m maart maandelijks op een zondag een mooie wandeling georganiseerd wordt.

Dit is het wandelschema voor deze winter:

  • 13 november 2022 – Fliertpad (rondwandeling van 16 km) – Start om 10:00 uur bij Buitenpost, Rijksstraatweg 17A te Twello
  • 11 december 2022 – N70 (natuurwandelroute bij Berg en Dal)
  • 15 januari 2023 – Veluwezoom Loenen
  • 19 februari 2023 – Landgoed Nijendal en Hanzebos bij Olst
  • 19 maart 2023 – Posbank van Dieren naar Velp

Via deze website zal er nadere informatie over tijden en vertrekplaatsen worden gegeven. Mocht je belangstelling hebben om deel te nemen aan een of meerdere wandelingen geef je dan op via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Tags: ,

Walhalla – Achter de Muren Zandpoort 20a te Deventer

Vrijdag 24 februari 2023 – Van 20.00 tot 01.00 uur – Entree € 3,00

Nieuwe mailadres: lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl

Op vrijdag 24 februari 2023 sluit LHBTI+ Face It aan bij een muzikaal feest in Walhalla (Achter de Muren Zandpoort 20a te Deventer). Maar liefst drie bands zullen die avond optreden en dat voor maar drie euro entree! De avond start om 20.00 uur en gaat door tot 01.00 uur. Walhalla wordt de nieuwe locatie van LHBTI+ Face It en in de toekomst zullen ook eigen activiteiten worden georganiseerd!!

Informatie over de bands

Brick Top is een heuse Deventer classic rockband, gecombineerd met een vleugje blues en een
veeg grunge.

Darkness Within is een heavy-doom band uit Apeldoorn en Amersfoort. Het concept van Darkness Within is uniek omdat deze vrij recent opgerichte band een directe link naar de metal van de roerige jaren 90 heeft.
Derde band wordt binnenkort bekend gemaakt!

English translation:

This meeting of LGBTI+On Friday, February 24, 2023, LGBTI + Face It will join a musical party at Walhalla (Achter de Muren Zandpoort 20a in Deventer). No less than three bands will perform and that for only three euros entrance! The evening starts at 8 p.m. Walhalla will be the new location of LGBTI+ Face It and own activities will be organized in the future!!

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: