Na de bijeenkomst op dinsdag 14 juni over de invulling van Apeldoorn als Regenbooggemeente is er behoefte aan een werkgroep. Alle inwoners van de gemeente Apeldoorn die mee willen werken om hun gemeente nog meer regenboogkleuren te geven zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor deze werkgroep. Dit kan via het mailadres regenboog@apeldoorn.nl

LHBTIQ+activiteiten vanuit Apeldoorn zullen ook via deze website en de nieuwsbrief van COC Deventer e.o. worden gepubliceerd.

Woensdag 13 juli van 18.30 tot 21.00 uur

Walhallab – Waterstraat 33 te Zutphen

Met Your Pride streven wij ernaar om een veilige, verbindende, creatieve en natuurlijk ook leuke plek te zijn voor iedereen van 13 t/m 23 jaar. Ben je er al helemaal uit wat je gender en/of seksuele identiteit is of ben je dit nog aan het onderzoeken? Dan is dit de plek voor jou!

Elke maand organiseren we een toffe avond bij WALHALLAb, van 18.30 uur tot 21.00 uur. Iedereen is welkom om deze avonden te bezoeken! Hier zul je andere jongeren ontmoeten die net zoals jij met vraagstukken over gender en/of seksuele identiteit zitten. Ook is er de ruimte om hierover met elkaar te praten. Dit geldt niet alleen voor de avonden, je mag het Your Pride team ook altijd vragen stellen via mail of social media. 

We organiseren op woensdag 13 juli opnieuw een thema-avond bij WALHALLAb van 18,30 tot 21.00 uur. We zijn heel blij dat WALHALLAb ons die mogelijkheid geeft en zullen vanaf nu iedere tweede woensdag van de maand een thema-avond organiseren.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al wel bekend bent met jouw identiteit. Voor iedereen genoeg reden om te komen. Niet alleen krijg je een kans om andere mensen te ontmoeten die deels in dezelfde situatie zitten, maar ook zijn wij een veilige plek waar je jezelf kan zijn. Wie wil dat nou niet?!  

Door de avond heen zullen er verschillende activiteiten zijn, (kennismaking)spellen, muziek maken, en een zelfgemaakte Kahoot quiz.

Meer weten? Mail naar yourpridezutphen@walhallab.nl

Ben je al helemaal enthousiast en wil je ook graag komen? Meld je dan aan via het formulier! See you soon! 

Lees meer over de totstandkoming van Your Pride Zutphen.

Tags:

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Ladies Lounge van 16.00 tot 19.00 uur – Entree afhankelijk van de activiteit (pinnen mogelijk!)

Op 31 juli wordt weer een Ladies Lounge georganiseerd: een speciale vrouwenbijeenkomst op de zondagmiddag. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een leuke sfeer waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Speciale programmering binnenkort bekend.

Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom. Entree voor de Ladies Lounge is afhankelijk van de programmering en wordt ruim voor de activiteit bekend gemaakt.

Meer informatie via ladieslounge@cocdeventer.nl .

De volgende Ladies Lounge is op zondag 18 september 2022 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags:

Kelder Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 8 juli is er een bijeenkomst van Men Meet Men; opnieuw in de kelder van de Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer). Dat houdt in dat onze eigen mensen weer achter de bar te vinden zijn. Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om weer ouderwets tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis. De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Wil je meewerken als vrijwilliger (bardienst, deurdienst, hapjes voorbereiden); laat het dan weten aan mensclubmmm@cocdeventer.nl

Tags:

Vanwege de zomerstop zijn er geen bijeenkomsten in juli en augustus. Vanaf september 2022 wordt de maandelijkse bijeenkomst van LHBTI+ Voorstad Deventer weer hervat.

Entree gratis – Iedereen van harte welkom!

Na de zomerstop zal op vrijdag 2 september opnieuw een bijeenkomst van LHBTI+ Voorstad Deventer worden gehouden. De ontmoetingsavond is in Het Enkhuis (Werkluststraat 10 te Deventer) en de organisatie (Jill en Peter) zorgt in ieder geval voor een open en laagdrempelige ontmoetingsavond, waarbij LHBTI-plussers zelf en iedereen die vragen heeft hierover van harte welkom zijn. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur; de toegang is gratis. Deze activiteit wordt maandelijks op de eerste vrijdag gehouden. Graag aanmelden via voorstad@cocdeventer.nl i.v.m. beperkte plaatsen.

Voor deze ontmoetingsavond dient men zich wel aan te melden bij Jill/Peter via voorstad@cocdeventer.nl i.v.m. beperkte plaatsen. Entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Voorstad Deventer

Tags: