donderdag 7 juli 2022

Met de hulp van Oscar uit Mexico in twaalf weken Spaans leren (beginnersniveau); wie wil dat nu niet? Oscar is op dit moment LHBTI-vluchteling in Deventer en komt met dit mooie initiatief. Vanaf 7 juli kun je iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur met andere cursisten en onder deskundige leiding van Oscar de mooie Mexicaans-Spaanse taal leren spreken. Zo ga je een beetje op vakantie gewoon in Deventer.

De lessen zijn gratis, maar naar een geschikte lesruimte wordt nog gezocht. Meer informatie volgt.

Informatie over de cursus en aanmelding via Learning@Blackppr.com

donderdag 7 juli 2022

We mogen weer binnen sporten; voor deelname neem contact op met  de IJssel Dykes 

Zaalsport in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer) vanaf 19.45 uur
Wandelen (± 1 uur) start 19.45 uur bij Gymzaal De Duivengang

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

Op 7 juli spelen we Volleybal ter voorbereiding op onze deelname tijdens de EuroGames.

De IJssel Dykes, een initiatief van COC Deventer, bestaat uit een groep vrouwen die iedere donderdagavond sport of wandelt. Om 19.45 komen wij samen in de sportzaal aan de Duivengang, Broederenstraat 1 Deventer. De wandeldames vertrekken hier vandaan voor een wandeling van ruim een uur door Deventer en langs de IJssel.

De sportvrouwen spelen afwisselend voetbal, volleybal of basketbal; iedere drie weken een andere sport.

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

De IJssel Dykes zijn weer begonnen met zaalsport met inachtneming van de coronamaatregels. Ook de wekelijkse wandelactiviteit zal weer plaatsvinden (startpunt bij gymzaal). Heb je interesse om een donderdag avond mee te doen met de IJssel Dykes dan kun je contact opnemen met ijsseldykes@cocdeventer.nl  .

Kom je meetrainen of meewandelen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.

vrijdag 8 juli 2022

Let op: Vanwege de zomerstop in de maanden juli en augustus zal er deze maanden geen bijeenkomst van LHBTI+ Voorstad Deventer plaatsvinden. De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 2 september in Het Enkhuis (Werkluststraat 10 te Deventer).

Voor deze ontmoetingsavond dient men zich wel aan te melden via voorstad@cocdeventer.nl i.v.m. beperkte plaatsen.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief van Jill en Natascha omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Voorstad Deventer

vrijdag 8 juli 2022

Kelder van de Loge (Rijkmanstraat 10 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 8 juli is er een bijeenkomst van Men Meet Men; opnieuw in de kelder van De Loge (Rijkmanstraat 10 te Deventer).  De bijeenkomst start als vanouds om 20.00 uur en gaan door tot middernacht. Alle homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar zijn welkom om gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen.

Aanmelden is niet langer nodig, dus alle homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar zijn van harte welkom! 

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Tags:

woensdag 13 juli 2022

Woensdag 13 juli van 18.30 tot 21.00 uur

Walhallab – Waterstraat 33 te Zutphen

Ja, het is zover. Your Pride Zutphen is een feit.

Met Your Pride Zutphen willen wij een veilige, verbindende en leuke plek hebben voor iedereen van 13 t/m 23 jaar die ook maar een beetje of juist heel nieuwsgierig is naar de verschillende seksualiteiten en/of genders en wat dat eigenlijk inhoudt. 

We organiseren op woensdag 13 juli opnieuw een thema-avond bij WALHALLAb van 18,30 tot 21.00 uur. We zijn heel blij dat WALHALLAb ons die mogelijkheid geeft en zullen vanaf nu iedere tweede woensdag van de maand een thema-avond organiseren.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al wel bekend bent met jouw identiteit. Voor iedereen genoeg reden om te komen. Niet alleen krijg je een kans om andere mensen te ontmoeten die deels in dezelfde situatie zitten, maar ook zijn wij een veilige plek waar je jezelf kan zijn. Wie wil dat nou niet?!  

Door de avond heen zullen er verschillende activiteiten zijn, (kennismaking)spellen, muziek maken, en een zelfgemaakte Kahoot quiz.

Meer weten? Mail naar yourpridezutphen@walhallab.nl

Ben je al helemaal enthousiast en wil je ook graag komen? Meld je dan aan via het formulier! See you soon! 

Lees meer over de totstandkoming van Your Pride Zutphen.

Tags: