woensdag 8 februari 2023

Woensdag 8 februari van 18.30 tot 21.00 uur

Walhallab – Waterstraat 33 te Zutphen

Met Your Pride Zutphen willen wij een veilige, verbindende en leuke plek hebben voor iedereen van 13 t/m 23 jaar die ook maar een beetje of juist heel nieuwsgierig is naar de verschillende seksualiteiten en/of genders en wat dat eigenlijk inhoudt. 

English translation:

With Your Pride Zutphen we want to have a safe, connecting and fun place for everyone aged 13 to 23 who is even a little or very curious about the different sexualities and/or genders and what that actually means. We organize a WALHALLAb meeting every second Wednesday of the month from 6.30 pm to 9.00 pm.

We organiseren op woensdag 8 februari opnieuw een thema-avond bij WALHALLAb van 18,30 tot 21.00 uur. We zijn heel blij dat WALHALLAb ons die mogelijkheid geeft en zullen vanaf nu iedere tweede woensdag van de maand een thema-avond organiseren.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al wel bekend bent met jouw identiteit. Voor iedereen genoeg reden om te komen. Niet alleen krijg je een kans om andere mensen te ontmoeten die deels in dezelfde situatie zitten, maar ook zijn wij een veilige plek waar je jezelf kan zijn. Wie wil dat nou niet?!  

Door de avond heen zullen er verschillende activiteiten zijn, (kennismaking)spellen, muziek maken, en een zelfgemaakte Kahoot quiz.

Meer weten? Mail naar yourpride@walhallab.nl

Ben je al helemaal enthousiast en wil je ook graag komen? Meld je dan aan via het formulier! See you soon! 

Lees meer over de totstandkoming van Your Pride Zutphen.

Tags:

donderdag 9 februari 2023

Theater Orpheus – Chruchillplein 1 te Apeldoorn
Rabobankzaal – Aanvang 20.00 uur – entreeprijs van € 23,00 tot € 26,50

Paul de Leeuw – 60? We Zien Wel…

Paul (60 jaar jonge God met artrose) overziet zijn leven, zingt oude liedjes die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben. En nog nooit live in het theater gezongen nummers.

Paul mijmert over zijn eerste-, grote- en ware liefde en maakt ouderwets lol met zijn publiek …

Snelle improvisaties, plat vermaak en oprechte ontroering liggen op de loer in deze show die bijna elke avond anders is.

Terug in het theater waar hij totaal zichzelf is en volgens velen zijn best.


Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Theater Orpheus.

Tags:

donderdag 9 februari 2023

Zaalsport in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer) vanaf 19.45 uur
Update: de wekelijkse wandelingen op de donderdagavond komen te vervallen van november 2022 t/m maart 2023. In plaats daarvan wordt maandelijks op een zondag een Winter(tijd)Wandeling georganiseerd. Meer info via deze link.

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

Meedoen!? Meld je dan aan bij  de IJssel Dykes 

Sportactiviteiten de komende periode: 

  • Donderdag 9 en 16 februari 2023: Basketbal
  • Donderdag 23 februari, 2 en 9 maart 2023: Volleybal
  • Donderdag 16, 23 en 30 maart 2023: Voetbal

Dit is het wandelschema voor deze winter:

  • 13 november 2022 – Fliertpad (rondwandeling van 16 km) – Start om 10:00 uur bij Buitenpost, Rijksstraatweg 17A te Twello
  • 11 december 2022 – N70
  • 15 januari 2023 – Veluwezoom Loenen
  • 19 februari 2023 – Wandeling in omgeving Olst
  • 19 maart 2023 – Posbank van Dieren naar Velp

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

De IJssel Dykes, een initiatief van COC Deventer, bestaat uit een groep vrouwen die iedere donderdagavond sport of wandelt. Om 19.45 komen wij samen in de sportzaal aan de Duivengang, Broederenstraat 1 Deventer.

Heb je interesse om een donderdagavond mee te sporten of op een zondag mee te wandelen met de IJssel Dykes dan kun je contact opnemen met ijsseldykes@cocdeventer.nl  .

vrijdag 10 februari 2023

Kelder Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 10 februari 2023 is er weer een bijeenkomst van Men Meet Men in de kelder van de Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer). Met onze eigen mensen achter de bar, bij de deur en rondlopend met de hapjes. Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis. De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

English translation:

Friday, February 10, 2023 there will be another meeting of Men Meet Men in the basement of the Freemasons Lodge (Rijkmanstraat 10 in Deventer). With our own people behind the bar, at the door and walking around with the snacks. From 8 p.m., gay and bisexual men from the age of 18 are welcome to chat or meet new faces until midnight. Entrance is free. The Men Meet Men working group looks forward to your arrival with enthusiasm!

Wil je meewerken als vrijwilliger (bardienst, deurdienst, hapjes voorbereiden); laat het dan weten aan mensclubmmm@cocdeventer.nl

De volgende bijeenkomst van Men Meet Men op vrijdag 10 maart met als gast schrijver Eric Kollen vindt plaats in het keldercafé van de Loge (Rijkmanstraat 10 te Deventer)!

Tags:

zondag 12 februari 2023

Station Nijmegen (Bus naar Groesbeek): 11.50 uur

Zondag 12 februari organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Groesbeek. Er wordt vertrokken om 11.50 uur vanaf NS station Nijmegen (verzamelen bij de bus naar Groesbeek). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer in Groesbeek eindigen. Vandaaruit gaan we weer met de bus terug naar Nijmegen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan.

Na de wandeling eten we in Nijmegen voor wie dat wil.
Graag aanmelden als je meewandelt uiterlijk op vrijdag 10 februari via lesbischactief2@hotmail.com

Meer informatie bij Evelien (06-24187348).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,