Eenmalig optreden van COC-koor

Solisten en gastoptredens

Zangeres Ellen had zich ondertussen als man verkleed en bracht het nummer ‘Ik ben Wie Ik Ben’ om te illustreren dat het belangrijk is om jezelf te durven zijn. Ook dirigente Hanneke deed een duit in het zakje met het nummer ‘Hokjes’ over niet denken in stereotypen. Met ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’ was er het eerste gastoptreden van zangtrio Kamikaze (Anna, Anke en Lida) en met ‘Voor Haar’ sloot het koor de eerste helft van de voorstelling in stijl af.

In de pauze was al duidelijk dat het publiek de verrichtingen van het koor en de extra optredens wist te waarderen en zin had in het tweede gedeelte van de avond. Het repertoire van Ramses Shaffy was goed vertegenwoordigd want ook zijn ‘Laat Me’ stond op het programma. Gastspreker Rik verscheen vervolgens ten tonele en werd meteen overgeleverd aan twee verliefde zielen uit het koor met het hilarische nummer ‘Samen Met Één Vrijer’. Nadat hij hen daarna de bons gaf werd het zangduo door zangeres Ellen getroost met de gekleurde linten uit de openingsscène.

Leden uit het koor zongen vervolgens over de belevenissen van ‘Tante Trui en Tante Toosje’ (het nummer dat op het laatste moment toch nog door mocht gaan) en het mooie ‘Ik Mis Je Zo’. Zangtrio Kamikaze bracht daarna in haar tweede gastoptreden het nummer ‘Mag Ik Dan Bij Jou’. Het nummer ‘Avond’ van Boudewijn de Groot werd hierop volgend weer door het voltallige koor gezongen en zangeres Ellen bracht de klassieker ‘Mens Durf Te Leven’. Na de tekst ‘De Uitnodiging’ uitgesproken door gastspreker Rik was het moment om de voorstelling in stijl af te sluiten. De bekende songfestivalkraker ‘De Mallemolen’ zorgde bij het koor en ook bij het publiek voor een spetterende meezing-happening (wat resulteerde in een ‘encore’ van dat laatste nummer).

Na uitvoerige dankwoorden van initiatiefneemster Mirjam voor de koorleden, de dirigent, de pianist, de gastpianist en het zangtrio Kamikaze, de gastspreker, de geluidsman, alle sponsoren en vrijwilligers en natuurlijk de presentatrice werd Mirjam het woord ontnomen, opdat ook zij alle dank kon aanvaarden voor haar tomeloze organisatie rondom het hele optreden van het COC-projectkoor en ‘Ik Zie Je!’. Er werd vervolgens nog flink nagefeest in COC-café Face It, waar alles al oranje was aangekleed vanwege de naderende troonswisseling.

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid