• 50plus

Het verhaal van Ralph Kleinbussink; ambassadeur Roze50+

“Op mijn 16e heb ik bewust gekozen om te zijn wie ik (nog steeds) ben. Iedereen mag denken en vinden wat ie wil. Dat ik homo ben, nou en? lk ben strijdbaar, behulpzaam en rechtvaardig. lk zet me als homoactivist al 44 jaar lang in voor ABH’ers, oftewel Alles Behalve Hetero. Sinds 2011 ben ik actief lid van de roze 50+ LHBTIQ+ beweging. Wij organiseren ontmoetingsgroepen en gaan op bezoek bij zorginstellingen om aandacht te vragen voor roze senioren. Iedereen zou zich veilig moeten voelen in een zorginstelling om niet terug de ‘kast’ in te hoeven gaan. En laten we vooral niet vergeten: als iemand zichzelf accepteert met zijn talenten, uitdagingen en ‘tekortkomingen’, dan kun je op een gezonde manier oud worden en tevreden zijn.”

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid