Landelijk

Samenkomst voor Solidariteit op 24 november

De verkiezingsuitslag komt hard binnen. Onze rechtsstaat staat onder druk. Onze fundamentele grondrechten worden bedreigd. Voor miljoenen mensen in Nederland is het onduidelijk hoe de toekomst eruit gaat zien. Daarom is er op vrijdag 24 november de samenkomst Samen voor Solidariteit om 17.00 uur op De Dam in Amsterdam. Om te laten zien dat liefde het […] Lees verder »

PrEP-zorg bij een OneDayClinic

PrEP-zorg bij een OneDayClinic OneDayClinic is de enige privékliniek voor SOA-zorg die erkend is door Soa Aids Nederland. Met 8 locaties in het land zit er altijd eentje bij jou in de buurt. Zo kun je bij ons terecht voor PrEP in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Eindhoven en Breda. We hanteren geen wachtlijsten. Meestal kan je dezelfde dag nog bij ons […] Lees verder »

Rainbowvote.nl

Op woensdag 22 november zijn er landelijke verkiezingen over de leden van de Tweede Kamer. Bij de verkiezingen staan ook de belangen van lesbiennes, homo’s, bi’s, trans- en intersekse personen (lhbti+) op het spel. Op de website van Rainbowvote.nl lees je hoe partijen denken over lhbti+ kwesties. Daarmee kan je straks in het stemhokje een […] Lees verder »

COC Songfestival 2023 in Leeuwarden

Op zaterdag 16 december vindt de 27e (!) editie van het COC Songfestival plaats in Leeuwarden. COC Deventer & omstreken neemt deze keer niet deel, maar wil je het toch meemaken dan is hieronder de informatie om er bij te zijn. Kaarten zijn te koop via deze link. De kortingscode voor COC-leden is: COCSFFRL (let […] Lees verder »

Jong & Out (t/m 18 jaar) – COC Zwolle

Elke derde zaterdag van de maand organiseert COC Zwolle een Jong&Out meeting, voor en door jongeren tot en met 18 jaar. De bijeenkomst is speciaal voor homo- bi- en transgenderjongeren tot en met 18 jaar en wordt begeleid door vrijwilligers van COC Zwolle. Waarom Jong&Out? Deze ontmoetingsmogelijkheden voor jongeren zijn volgens COC Zwolle heel belangrijk. […] Lees verder »

COC Verkiezingsdebat (COC Nederland)

Op vrijdagavond 27 oktober gaan de landelijke politieke kopstukken in debat bij COC’s Regenboog Verkiezingsdebat 2023. Als COC-lid informeren we jou als eerste, dus reserveer vandaag nog je toegangskaart. Er waait een gure wind richting de regenbooggemeenschap. De toon op sociale media wordt harder, er wordt meer geweld gemeld en Nederland staat op de 14e plek in Europa […] Lees verder »

COC Nederland – Vacature Senior Medewerker

Ga naar de website van COC Nederland voor de volledige tekst van deze vacature. COC Nederland is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor een interessante dubbelfunctie: Senior medewerker algemene en bestuurszaken (0,4 fte) & senior medewerker vrijwilligers & community (0,6 fte) Wat doet een Senior medewerker algemene en bestuurszaken? Als senior medewerker algemene en […] Lees verder »

COC Nederland – Vacature Algemeen Bestuurslid

Ga naar de website van COC Nederland voor de volledige tekst van deze vacature. COC Nederland zoekt een betrokken en vooruitstrevend Algemeen Bestuurslid Federatiebestuur Functie-eisen Algemeen Bestuurslid bestuurlijke ervaring met stichtingen, verenigingen of het COC is een pre.; verbinding met en/of kennis van de lhbti+ gemeenschap en thematiek; aantoonbare ervaring met verandermanagement, lobbyen of draagvlak […] Lees verder »

Contact

Postbus 329
7400 AH Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2023 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid