Bestuur

Algemene Ledenvergadering COC Deventer & Omstreken

Maandag 22 april – van 20.15 tot 22.00 uur (inloop vanaf 20.00 uur) Locatie COC Deventer & Omstreken Bierstraat 54 – 7416 AM Deventer   Uitnodiging ALV Hierbij nodigt het bestuur van COC Deventer & Omstreken je uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) op maandag 22 april 2024 van 20:00 t/m 22:00. Ook toegevoegd is […] Lees verder »

Jaarplannen & Begroting 2024 (aangepaste versie)

Download hier de Jaarplannen en Begroting 2024 (aangepaste versie) Op woensdag 8 november werden de Jaarplannen en Begroting 2024 besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering van COC Deventer e.o.. Tijdens deze vergadering konden leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. De vergaderstukken (Jaarplannen en begroting 2024) zijn op een aantal […] Lees verder »

Algemene Ledenvergadering op woensdag 8 november

Bibliotheek Centrum (Theaterzaal) – Stromarkt 18 in Deventer Woensdag 8 november vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19,30 uur) Voor leden en belangstellenden – Leden; denk aan de Lidmaatschapskaart! Download hier de Jaarplannen en Begroting 2024 Op woensdag 8 november worden de Jaarplannen en Begroting 2024 besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering van COC Deventer e.o.. Ook […] Lees verder »

Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 8 november worden de Jaarplannen en Begroting 2024 besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering van COC Deventer e.o.. Ook wordt er gestemd over leden van het bestuur. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan […] Lees verder »

Coming Out Dag voor nieuwe website

Op Coming Out Dag op woensdag 11 oktober wordt de nieuwe website van COC Deventer & Omstreken gelanceerd. Dit zal plaatsvinden in parkcaf√© Mees op het Vogeleiland (Stationsstraat 2 te Deventer) en de activiteit wordt gehouden van 19.30 tot 22.00 uur. De website wordt gemaakt met ondersteuning van mediabedrijf Thumbs Up en momenteel werkt men […] Lees verder »

COC Nederland – Vacature Algemeen Bestuurslid

Ga naar de website van COC Nederland voor de volledige tekst van deze vacature. COC Nederland zoekt een betrokken en vooruitstrevend Algemeen Bestuurslid Federatiebestuur Functie-eisen Algemeen Bestuurslid bestuurlijke ervaring met stichtingen, verenigingen of het COC is een pre.; verbinding met en/of kennis van de lhbti+ gemeenschap en thematiek; aantoonbare ervaring met verandermanagement, lobbyen of draagvlak […] Lees verder »

Oud-bestuurslid Harrie Prijs overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat op 11 september oud-bestuurslid van COC Deventer & Omstreken (indertijd COC IJsselstreek) Harrie Prijs op 84-jarige leeftijd is overleden. Harrie was van 1977 tot 1983 actief als penningmeester bij het COC in Deventer. Daarna moest hij deze functie opgeven om belangenverstrengeling te voorkomen; Harrie was namelijk de eigenaar […] Lees verder »

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid