Dansen

Het Regenboog Danspaleis (Amsterdam)

Regenboog Danspaleis – Speciaal voor LHBTI+ senioren De missie van het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden. Vanuit de visie dat muziek een magisch middel is om mensen bij elkaar te brengen en ouderen in beweging te zetten, is de Danspaleisformule met meerdere aanvullende onderdelen ontwikkeld. Een dansfeest voor […] Lees verder »

LHBTI+ Face-It! – Partytime

Op vrijdag 28 juni 2024 organiseert LHBTI+ Face-It weer een feest in de kelder van Café De Hip (Brink 21 in Deventer). Tijdens deze avond zorgt de DJ voor stampende hits. Het feest begint om 20.00 uur en gaat door tot 00.30 uur. De entreeprijs is € 5,00 (kassa aan de deur) en is voor […] Lees verder »

Muziekfeest Roze senioren in Hengelo (Ov.)

Zondag 28 april 2024 van 14:00 tot 17:30 uur (inloop vanaf 13:30 uur) Café Tante Jo aan de Pastoriestraat 23 in Hengelo (Ov.) Muziekfeest Roze senioren Een middag met Engelstalige popmuziek uit de jaren 60,70, 80 tot nu, Duitse Schlagers en natuurlijk ook Nederlandstalige muziek van alle tijden. Heb je zin om te dansen, naar […] Lees verder »

LHBTI+ Face-It! – Oud & Nieuw Feest

Op zondag 31 december 2023 organiseert LHBTI+ Face-It een bruisend Oud & Nieuw Feest in het gebouw van de Vrijmetselaars (Rijkmanstraat 10) in Deventer. De zaal op de begane grond wordt ingericht als feestelijke dansruimte en in de gemoedelijke kelderbar kun je lekker bijkletsen. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk dankzij de lift. Het feest begint om […] Lees verder »

LHBTI+ Face-It! – Oud & Nieuw Feest op 31 december

Op zondag 31 december 2023 organiseert LHBTI+ Face-It een bruisend Oud & Nieuw Feest in het gebouw van de Vrijmetselaars (Rijkmanstraat 10) in Deventer. De zaal op de begane grond wordt ingericht als feestelijke dansruimte en in de gemoedelijke kelderbar kun je lekker bijkletsen. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk dankzij de lift. Kaarten kosten € 12,50 […] Lees verder »

Uitgaanstip – Boogie Nights (70s, 80s en 90s Revival)

Met Boogie Nights wordt het Burgerweeshuis weer omgetoverd tot de ultieme discotheek. We pakken weer groots uit met o.a. onze verlichte dansvloer en de videoclips uit de 70s, 80s en 90s. Het leukste feestje van Deventer maken we samen. Het feest is in de Concertzaal van Burgerweeshuis (Bagijnenstraat 9 – Deventer) en begint om 20.00 […] Lees verder »

Danstip – moOn productions – Hendrik Aerts

Op vrijdag 15 december wordt in Theater MIMIK (Achter de Muren Vispoort 8-10 in Deventer een bijzondere dansvoorstelling gegeven. De voorstelling begint om 20.00 uur en de entreeprijs is € 21,00. Meer informatie via de website van MIMIK . Jij was zo lief voor me. Te lief. Ik ben erin gestikt.  Een expressionistische voorstelling over de […] Lees verder »

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid