Organisaties

Meer Dan Gewenst – Speeddate co-ouderschap

Op donderdagavond 13 juni 2024 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders die co-ouderschap overwegen in en rond Amsterdam. Heb je een kinderwens? Overweeg je co-ouderschap en wil je in gesprek komen met andere wensouders? Kom dan naar deze speeddate! Je voert op die avond 7 tot 10 gesprekken van 8 minuten met andere […] Lees verder »

Meer Dan Gewenst – Inspiratiemiddag voor Regenboogouders

Op zondagmiddag 26 mei organiseren we een inspiratiemiddag voor regenboogouders in Amsterdam. Een dag boordevol kennis en ervaringen en een uitgelezen kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Kosten en aanmelden Deelname kost € 7,50 per persoon (plus 1,- euro reserveringskosten per bestelling). Kinderen mogen gratis naar binnen. Met dit bedrag steun je Meer dan Gewenst. Koop […] Lees verder »

Roze Golf zoekt nieuwe medewerkers

Ben jij op zoek naar een manier om meer ervaring op te doen in de journalistiek en de media, en wil je tegelijkertijd bijdragen aan de acceptatie, integratie en emancipatie van lhbti-plussers? Dan is De Roze Golf op zoek naar jou! De Roze Golf is namelijk op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de redactie en […] Lees verder »

LHBTI+ Face It wint Diversiteitsprijs 2024

Op 21 maart was het De Dag Tegen Discriminatie en werd bij Stichting Masohi (Moluks Cultureel Centrum) in Deventer de Diversiteitsmarkt gehouden. Organisaties uit Deventer die zich inzetten voor verbinding tussen groepen mensen konden zich aan een breed publiek presenteren. Dit publiek bracht daarbij ook de stem uit voor de persoon, activiteit of organisatie die […] Lees verder »

Het Verschil 2024 – Dag tegen Discriminatie

Diversiteitsmarkt van 7.30 tot 19.30 uur Kei13 – Wezenland 582 in Deventer Uitreiking prijs Het verschil door burgemeester Ron König om 19.15 uur Organisaties of personen aanmelden kan tot 10 maart via de website van het Etty Hillesum Centrum.   Het Verschil 2024 is in een nieuw jasje gestoken. Geen nominaties en jury meer, maar […] Lees verder »

COC Deventer & Omstreken opent locatie

COC Deventer en omstreken heeft na jaren weer een eigen onderkomen, en de eerste Pride is in de maak Artikel uit De Stentor (27-01-2024) door Kyrie Stuij – Foto door Ronald Hissink Er waait een frisse wind door het COC van Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Na negen jaar heeft de belangenorganisatie weer een eigen onderkomen […] Lees verder »

Uitwerking ‘Anders Nog Iets?’ gepresenteerd

Op 1 november 2023 werd door Roze 50+ de werkconferentie ‘Anders nog iets?‘ in Deventer georganiseerd. Voor alle deelnemers,  maar ook voor alle andere geïnteresseerden, zijn deze week de uitkomsten van deze conferentie gepresenteerd. Hiermee gaat de organisatie van de conferentie, samen met vertegenwoordigers van diverse instanties en verenigingen, aan de slag te gaan om […] Lees verder »

Klussers gezocht voor inrichten nieuwe locatie COC

Vanaf 2024 heeft COC Deventer & Omstreken in een voormalig schoolgebouw aan de Bierstraat in Deventer een eigen locatie om kleinschalige activiteiten te kunnen organiseren. Daarom wordt er in de maand december hard gewerkt aan het inrichten van deze ruimte, zodat er in het nieuwe jaar een frisse start kan worden gemaakt. Een eerst activiteit […] Lees verder »

PrEP-zorg bij een OneDayClinic

PrEP-zorg bij een OneDayClinic OneDayClinic is de enige privékliniek voor SOA-zorg die erkend is door Soa Aids Nederland. Met 8 locaties in het land zit er altijd eentje bij jou in de buurt. Zo kun je bij ons terecht voor PrEP in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Eindhoven en Breda. We hanteren geen wachtlijsten. Meestal kan je dezelfde dag nog bij ons […] Lees verder »

Geslaagde werkconferentie ‘Anders Nog Iets?’

Anders Nog Iets? Sfeerimpressie door Reindert Meutstege – Foto’s: Daan Obdeijn Fotografie Op woensdag 1 november 2023 werd de werkconferentie ‘Anders Nog Iets?’ namens COC Deventer en omstreken gehouden bij De Gasfabriek in Deventer. Met deze conferentie hoopte de organisatie een flinke eerste stap te zetten om de inclusie van regenboog-ouderen in de regio Deventer en […] Lees verder »

Regenboogconvenant: € 80.000 voor Deventer

De gemeente Deventer blijft zich de komende jaren gericht inzetten voor de emancipatie en acceptatie van lhbtiq+ inwoners. Wethouder Rob de Geest (Inclusie) ondertekende op een bijeenkomst in Ede hierover een intentieverklaring met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Deventer ontvangt voor de komende vier jaar € 80.000 van dit ministerie om het […] Lees verder »

Roze Golf: COC Overijssel wil in gesprek met politie

Beluister de podcast van Roze Golf van 15 oktober 2023   ‘Het wordt tijd dat er gekeken wordt wat er nodig is om te zorgen dat Roze in Blauw datgene doet wat ze ook beloven dat ze doen.’ Dat zegt Daphne Waanders van COC Twente Achterhoek namens de gezamenlijke COC-verenigingen in Overijssel in reactie op […] Lees verder »

COC Nederland – Vacature Senior Medewerker

Ga naar de website van COC Nederland voor de volledige tekst van deze vacature. COC Nederland is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor een interessante dubbelfunctie: Senior medewerker algemene en bestuurszaken (0,4 fte) & senior medewerker vrijwilligers & community (0,6 fte) Wat doet een Senior medewerker algemene en bestuurszaken? Als senior medewerker algemene en […] Lees verder »

COC Nederland – Vacature Algemeen Bestuurslid

Ga naar de website van COC Nederland voor de volledige tekst van deze vacature. COC Nederland zoekt een betrokken en vooruitstrevend Algemeen Bestuurslid Federatiebestuur Functie-eisen Algemeen Bestuurslid bestuurlijke ervaring met stichtingen, verenigingen of het COC is een pre.; verbinding met en/of kennis van de lhbti+ gemeenschap en thematiek; aantoonbare ervaring met verandermanagement, lobbyen of draagvlak […] Lees verder »

Transvrouw Jill wil dat íedereen geaccepteerd wordt in Deventer

Artikel uit De Stentor – Regio Deventer van 24 maart 2024 Geschreven door Sandra Veltmaat – Foto door Ruben Meijerink Transvrouw Jill wil dat íedereen geaccepteerd wordt in Deventer: ‘Ik wil ze laten voelen hoe het voelt’ Erkenning en waardering voor wat je doet. Dat is wat Jill Woerts voelt nu het initiatief Face-It de […] Lees verder »

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid