Sporten

IJssel Dykes – Zaalsport of wandelen

Lijkt het je leuk om samen met andere LHBTI-vrouwen te sporten kom dan een keer een avond meedoen of neem contact op met ijsseldykes@cocdeventer.nl. Ook is er weer wekelijks een avondwandeling (verzamelen om 19.45 uur bij de Sportzaal Duivengang/Windroos). Samen sporten, wandelen, maar bovenal ontspannen! De IJssel Dykes is een groep – lesbische vrouwen en […] Lees verder »

Vrouwenfeest vanwege 15 jaar IJssel Dykes

Save the date! Op zaterdag 31 augustus wordt een groot Vrouwenfeest georganiseerd vanwege het 15-jarig bestaan van IJssel Dykes; de sportgroep van COC Deventer & Omstreken. Informatie over de locatie, aanvangstijd en entree volgt, maar noteer alvast de datum in je agenda! Meer over IJssel Dykes via deze link. Lees ook over IJssel Dykes in […] Lees verder »

IJssel Dykes Zomerprogramma 2023

Vanaf donderdag 27 juli 2023 start het zomerprogramma van de IJssel Dykes. Vijf donderdagavonden een andere zomerse activiteit en daarna een afsluitende barbecue op donderdag 31 augustus. Voor iedere activiteit (m.u.v. de barbecue) wordt een bijdrage van € 3,00 gevraagd. Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma dan kun je een mail […] Lees verder »

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid