• Evenementen

Deventer Pride van 1 t/m 8 september

Programma Deventer Pride

Klik op de naam van de activiteit voor meer informatie:

Intersekse Buitententoonstelling

Te zien vanaf 7 augustus – Stationsplein in Deventer

Tentoonstelling met werk van fotograaf Ernst Coppejans en teksten van journalist Lara Aerts over intersekse personen. Met deze tentoonstelling wil de Nederlandse organisatie voor seksediversiteit (NNID) de maatschappelijke kennis over intersekse en zichtbaarheid ervan te vergroten.

IJssel Dykes vieren feest!!

Zaterdag 31 augustus – De Zwarte Silo (Zuiderzeestraat 2 in Deventer)

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van IJssel Dykes wordt een fantastisch vrouwenfeest georganiseerd op 31 augustus 2024 in de Zwarte Silo. DJ Bo Monde en de Two Chicks gaan ervoor zorgen dat het een feest wordt waar je bij moet zijn!

Pride Walk

Zondag 1 september – Van Station Deventer naar het Stadhuis

Loop mee van het station naar het gemeentehuis. Samen laten we zien dat iedereen er mag zijn in Deventer en respect en liefde verdient!

FYI: Intersekse

Maandag 2 september – Etty Hillesum Centrum (Roggestraat 3 in Deventer)

Intersekse FYI (For Your Information) is een wervelend programma over intersekse, de “I” in LHBTQIA+. Intersekse betekent dat je geboren bent in een lichaam dat niet helemaal past binnen de hokjes man of vrouw.

LHBTQIA+ voor Dummies

Donderdag 5 september – Auditorium Stadhuis (Grote Kerkhof 1 in Deventer)

Kom en ontdek de kleurrijke wereld van Pride Deventer! Wil jij een een ambassadeur worden voor een inclusieve samenleving? Werk je bijvoorbeeld als ambtenaar of in een ander soort maatschappelijke rol? Of wil je gewoon meer weten over dit onderwerp? Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om je kennis over de LHBTQIA+ gemeenschap te verdiepen.

Voorlezen in de Bibliotheek – Susanne Kerkdijk

Zaterdag 7 september – Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18 in Deventer)

Kinderboekenschrijfster Susanne Kerkdijk zal haar prachtige prentenboek Boom en Kraai voorlezen. Het verhaal gaat over Boom, die zich anders voelt en wordt buitengesloten door de andere bomen in het bos. Maar dankzij de ontmoeting met Kraai leert Boom om in zijn eigen kracht te geloven. Wat deze voorleesactiviteit extra bijzonder maakt, is een bezoekje van een levensgrote Kraai!

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid