Communicatie

COC Deventer & Omstreken wil graag een open, trotse, actieve en betrouwbare vereniging zijn. Dit betekent dat we actief willen communiceren, zichtbaar willen zijn, actief mensen tot gesprek willen uitnodigen en uiteenlopende activiteiten organiseren. Daar hoort goede communicatie zeker bij, naar onze leden, naar organisaties in de regio en naar iedereen die geïnteresseerd is onze activiteiten.

Op de digitale nieuwsbrief van COC Deventer & Omstreken staan niet alleen de eigen COC-activiteiten vermeld, maar ook diverse andere LHBTI+activiteiten uit de regio’s Veluwe-Salland-Achterhoek (Apeldoorn-Deventer-Zutphen). Daarnaast is een Culturele regio-agenda opgenomen met theater, films, evenementen, exposities, etc. die interessant zijn voor de LHBTI+ doelgroep.

Help of doe mee!

Heb je vragen of suggesties over de communicatie van COC Deventer & Omstreken, laat het dan weten via het contactformulier.

Aanmelden Nieuwsbrief

Onderaan iedere pagina van de website van COC Deventer & Omstreken kun je je naam en mailadres invullen en aangeven dat je onze gratis nieuwsbrief wilt ontvangen. Je ontvangt hierna een bevestigingsmail en wanneer deze geaccepteerd is ben je toegevoegd aan de verzendlijst. Mocht je geen prijs meer stellen op onze nieuwsbrief dan is onderaan de nieuwsbrief de mogelijkheid om je weer af te melden.

Activiteiten doorgeven

Staat een LHBTI+activiteit in de regio nog niet op de website van COC Deventer & Omstreken terwijl deze er wel een plaats verdiend dan is één mailtje naar communicatie@cocdeventer.nl voldoende om ons op de hoogte te brengen. Vermeld alle bekende gegevens van die activiteit (naam, datum, tijd, entreeprijs, etc.) of geef de betreffende website door. Beeldmateriaal (rechtenvrij) is daarbij ook welkom.

Werkgroep Communicatie vrijwilligers

De werkgroep Communicatie kan altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Bekijk de vacatures of stuur een mailtje naar communicatie@cocdeventer.nl.

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid