Roze 50+

Roze 50+ COC Deventer komt op voor de belangen van homoseksuele , lesbische en biseksuele senioren in het werkgebied van COC Deventer e.o. Te bereiken via mailadres roze50plus@cocdeventer.nl of het invullen van het contactformulier.

Zondagmiddagsalon (Deventer)

Iedere vierde zondag van de maand wordt het Zondagmiddagsalon georganiseerd; een gemoedelijk middagcafé gericht op de 50+ LHBTI-doelgroep. Locatie is in Café De Herberg (Polstraat 62 in Deventer) van 16.00 tot 19.00 uur.
Tijd voor een praatje, luisteren naar muziek of (nieuwe) vrienden ontmoeten. Zie voor het actuele programma de COC-agenda of de huis-aan-huis-bladen. Jong of oud? Iedereen is van harte welkom!

Eerstvolgende data ZondagMiddagSalon:

Zondag 28 april – Zondag 26 mei – Zondag 23 juni

Roze Salon Zutphen

Vanaf zondag 5 mei 2024 wordt iedere eerste zondag van de maand een Roze Salon in Zutphen gehouden. We nodigen je van harte uit om op zondag 5 mei 2024 van 15:00-18:00 bij de opening en dus de eerste bijeenkomst van de Roze Salon aanwezig te zijn. De bijeenkomst zal plaatsvinden in ’t Pakhuys – Berkelkade 15a. Deze ruimte is besloten en dus enkel voor deelnemers van de Roze Salon toegankelijk. Na deze bijeenkomst zal de Roze Salon telkens op de eerste zondag van de maand plaatsvinden. Contact via rozesalonzutphen@gmail.com

Eerstvolgende data Roze Salon Zutphen:

Zondag 5 mei – Zondag 2 juni

Interview Ralph Kleinbussink

Ralph Kleinbussink is één van de leden van de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer & Omstreken. Ook is hij betrokken bij het regionaal overleg van Roze 50+ Nederland. In 2020 werd hij uitgeroepen tot Mr. Senior Pride. Lees het interview dat Roze 50+ met hem had  via deze link.

Roze Zorg

Oudere homomannen en lesbische vrouwen die zorgbehoevend worden willen zich op hun gemak kunnen voelen in een verzorgingshuis of een verpleeghuis.
Roze 50+ heeft daarom contact met zorginstellingen in de regio Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Bij Humanitas en Ludgerus (Deventer) hebben we de afspraak dat er minimaal een keer per jaar een activiteit voor ‘roze senioren’ wordt georganiseerd. We hopen dat bij andere zorginstellingen ook voor elkaar te krijgen.

Voor informatie over de Roze Loper ga naar de website van Roze Zorg

Anders Nog Iets?

In 2016 hebben diverse personen de internetenquête van de Werkgroep Roze50plus van COC Deventer ingevuld. Daaruit is uiteindelijk de beleidsgroep ‘Anders Nog Iets?’ ontstaan die bezig is om een beleidsplan rondom diversiteit en inclusie te ontwikkelen.

 

Zelf actief worden?

Voel je je betrokken bij homoseksuele en lesbische senioren dan ben je van harte welkom in de werkgroep Roze50+.

Wil je een kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier in.

Aanmelden voor de werkgroep!

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
DD slash MM slash JJJJ

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid