Anders Nog Iets?

Meerjaren Beleid voor Diversiteit en Inclusie

Op 1 november 2023 werd door Roze 50+ de werkconferentie ‘Anders nog iets?‘ in Deventer georganiseerd. Voor alle deelnemers,  maar ook voor alle andere geïnteresseerden, zijn deze week de uitkomsten van deze conferentie gepresenteerd. Hiermee gaat de organisatie van de conferentie, samen met vertegenwoordigers van diverse instanties en verenigingen, aan de slag te gaan om tot meer inclusiviteit te komen.

De conferentie heeft geleid tot een zevental vraagstukken die verder worden uitwerken. De vraagstukken en de toelichting daarop zijn te vinden in deze bijlage (pdf).

Op 10 januari heeft de gemeente Deventer een bijeenkomst gehouden waarin haar meerjaren-beleidsplan ‘Beleidskader Diversiteit en Inclusie’ centraal stond. Onze werkgroep was hierbij aanwezig.

De werkgroep ‘Anders Nog iets?  zal de speerpunten van het beleidskader verwerken in het Plan van Aanpak. Binnenkort meer informatie hierover.

 

Download hier de Uitwerking van ‘Anders nog iets’ (pdf)

 

Meer weten?

Stuur voor informatie of suggesties een mailtje naar andersnogiets@cocdeventer.nl

 

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom!! Stuur een mailtje naar info@cocdeventer.nl.

Contact

Bezoekadres
Bierstraat 54
7416 AM Deventer

E info@cocdeventer.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

cocdeventer.nl
© 2024 COC Deventer e.o. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Toegangelijkheid